Hemmelig nummer

Last modified date

Hemmelig nummer Den obligatoriske delen innebærer en reservasjon mot at informasjon om nummer, navn og adresse utleveres til allmennheten. Det hemmelige. Med hemmelig nummer så blir ikke telefonnummeret oppført i telefonkatalogen eller opplysningstjenester. Nummeret vises heller ikke når du ringer. Ønsker du å forhindre at nummeret ditt er tilgjengelig for andre, finnes det to måter å gjøre dette på. Reservere deg mot nr opplysning eller bestille et hemmelig nr. Dette er vel ikke akkurat noe kjerringråd, men slik kan du skjule ditt mobil telefon nr. og ringe med hemmelig, skjult nummer.

Du kan be om hemmelig nummer av din telefonoperatør. Videre kan du skjerme deg mot telefonselgere ved å registrere deg hos Brønnøysundregisteret. Med Hemmelig nummer synes ikke nummeret ditt når du ringer noen. Nummeret ditt vil heller ikke bli oppgitt på nummeropplysningen eller oversendt til. Den obligatoriske delen innebærer en reservasjon mot at informasjon om nummer, navn og adresse utleveres til allmennheten. Det hemmelige.

Reservasjon og hemmelig nummer

Hemmelig nummer Men mye mulig ting har forandret seg nå og at det koster penger uansett. Sign up for a new account in our community.

Recommended Posts. Godt, jeg gleder meg til eksamensfesten! Kviser eller akne I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt It's easy!

Bestill tjenesten Tjenesten kan du enkelt bestille på Mine Sider.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

hemmelig nummer